Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (18/09), από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του μέλους της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά, μετά από επίθεση που δέχτηκε από τάγμα εφόδου της οργάνωσης στο Κερατσίνι.

Η μητέρα του αντιφασίστα μουσικού Μάγδα Φύσσα, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο που δολοφονήθηκε ο γιος της, λίγο πριν την έναρξη της πορείας στη μνήμη του Παύλου.
Μόλις βρέθηκε στην οδό «Παύλου Φύσσα», όπως έχει μετονομαστεί η οδός Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, η Μάγδα Φύσσα φίλησε το μνημείο αφιερωμένο στο δολοφονημένο γιο της ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προσέλευση αντιφασιστών διαδηλωτών, προκειμένου να ξεκινήσει λίγο αργότερα η πορεία.



Διαβάστε τη συνέντευξη της Μάγδας Φύσσα στο Reader
- «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι»: Πλήθος αντιδράσεων για την απαγόρευση στον Μητσιά να τραγουδήσει Χατζιδάκι
- Το δις εξαμαρτείν του Κυριαζίδη, οι γαλάζιοι που μπέρδεψαν τις γραμμές και ο Κακλαμάνης που θέλει το Επικρατείας
- Το «Σύνδρομο του 1993»: Το εφιαλτικό βράδυ που δεν θέλουν να θυμηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ
- Κρήτη: «Με πυροβόλησε και μου έκοψε τη γλώσσα» - Σοκάρει κτηνοτρόφος θύμα άγριας επίθεσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.