Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε στο παρελθόν ο 38χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του 65χρονου πατέρα του από την Άρτα. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega η αστυνομία είχε εξετάσει όλες τις διαστάσεις πριν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο γιος είχε σκοτώσει τον πατέρα του.

Αφού απορρίφθηκαν όλες οι άλλες υποθέσεις και οι Αρχές «χτένισαν» την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη τους στράφηκαν στο ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ο 38χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «σκότωσα τον πατέρα μου γιατί έλεγε πως θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονούσε».

Η δολοφονία σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε στον παραλιακό δρόμο και πέταξε τη σορό στον χωματόδρομο και μετά συνέχισε τον δρόμο και αργότερα τον είδε ο βοσκός που έδωσε κατάθεση στις αρχές.

Λίγο μετά το αυτοκίνητο κόλλησε και ο 37χρονος προχώρησε με τα πόδια και στη συνέχεια τον βρήκε ο δεύτερος βοσκός μέσα στο μαντρί του.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 65χρονου. Δίπλα εντοπίστηκε και το κινητό του 38χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε τηλεφώνημα από κάποιον συγγενή της οικογένειας ώστε να ρωτήσει που βρίσκονται πατέρας και γιος και εκείνοι απάντησαν πως γυρνάνε αλλά έγινε αντιληπτό πως είχε προηγηθεί έντονος τσακωμός.

Πιθανόν ο καυγάς σχετίζεται με όσα συνέβησαν μετά το ατύχημα του 38χρονου κοντά στο Καρπενήσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.