Μενού
Ο Αχιλλέας Μπέος
Ο Αχιλλέας Μπέος στον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αχιλλέας Μπέος και Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκαν στα δικαστήρια του Βόλου με αφορμή τη δίκη των Θωμά Κλημόπουλου - Αριστείδη Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου, για την πρόκληση επεισοδίων.

Ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» και το ερμηνεύει είτε ως «πείραγμα» είτε ως «σεξουαλική παρενόχληση». 

Το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, το Πρωινό παρουσίασε το βίντεο από τη συνάντησή τους στον Βόλο, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαιρετάει όλους όσοι βρίσκονται εκεί και μπαίνει στη δικαστική αίθουσα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, δεν ακούγεται η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας να τον χαιρετάει, λέγοντάς του «γεια σου κούκλε».

Τι υποστηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Βόλου διερωτάται «προς τι η ανεξήγητη εμμονή, το πραγματικό "κόλλημα", που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό του», ενώ παράλληλα τονίζει πως η προσφώνηση «γεια σου κούκλε» ερμηνεύεται με δύο τρόπους, ή ως πείραγμα ή ως σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, δεν θέλει να πιστέψει.

«Μετά και το πρωινό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε "γεια σου κούκλε, τι κάνεις;" δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του.

«Ο ένας ως "πείραγμα", αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών», καταλήγει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA