Μενού
Τροχαίο στην Κυψέλη
Τροχαίο στην Κυψέλη | Glomex - @Open
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από τη στιγμή του σοβαρού τροχαίου στην Κυψέλη, όπου οδηγός τζιπ το απόγευμα της Τρίτης (14/5) «έτρεξε» με 100 χλμ την ώρα στην οδό Κεφαλληνίας και εμβόλισε περισσότερα από 10 αυτοκίνητα, φέρνει στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που ο οδηγός του τζιπ στην Κυψέλη είναι εκτός του οχήματός του, αφού είχε προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε αρκετά οχήματα, ξεκινώντας από την 3ης Σεπτεμβρίου και καταλήγοντας στην οδό Κεφαλληνίας, όπου έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα.

Ο άνδρας, υπό την επήρεια αλκοόλ, έκανε μια τρελή πορεία στο στενό, προκαλώντας ζημιές σε περισσότερα από 15 σταθμευμένα οχήματα. Η τρελή κούρσα του σταμάτησε όταν έσκασαν τα λάστιχά του και ακινητοποιήθηκε.

Κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν από τη δυνατή σύγκρουση στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από σπίτια και γυμναστήρια και ακινητοποίησαν τον οδηγό του μαύρου τζιπ, μέχρι να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Ειδικότερα, η τρελή πορεία του τζιπ σταμάτησε στην Αγίου Νεκταρίου όταν έσκασαν τα λάστιχα, με τον οδηγό να ακινητοποιείται από νεαρούς και την αστυνομία να μεταβαίνει στο σημείο για να τον συλλάβει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA