Μενού
Νοσοκομείο Παίδων
Ανακαινισμένες αίθουσες σε νοσοκομείο Παίδων | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ένα 4χρονο αγόρι από τη Θάσο κατέληξε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Το παιδί μεταφέρθηκε με πυρετό στο Κέντρο Υγείας Πρίνου στη Θάσο, ανήμερα των Θεοφανίων. Κατά πληροφορίες είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο που τους παρέπεμψε. 

Το 4χρονο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου και διασωληνώθηκε. Ωστόσο κρίθηκε πως το παιδάκι πρέπει να μπει στη ΜΕΘ και για αυτό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου και εξέπνευσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1). 

«Πνευμονία έπαθε το παιδί. Αρρώστησε, είχε πυρετό. Δεν το κατάλαβαν μάλλον από εδώ οι γιατροί. Το Κέντρο Υγείας, δεν ξέρω τι, τι έγινε. Κυριακή το έφεραν στο Κέντρο Υγείας, νύχτα. Το πήγαν στην Καβάλα. Στην Καβάλα κατάλαβαν πως το παιδί δεν είχε ζωή. Το έστειλαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ιπποκράτειο, ξεψύχησε, έμεινε το παιδάκι» είπε στο MEGA θεία του 4χρονου. 

«Μέρες είχε το παιδί πυρετό. Στο Κέντρο Υγείας άκουσα ότι είπαν ότι δεν χρειάζεται καν να το πάνε στην Καβάλα. Όχι χρειάστηκε, παρά-χρειάστηκε. Ένα αγγελάκι ήτανε, ένα πανέξυπνο παιδάκι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA