«Μπράβο φίλε, μπράβο αγόρι μου!» ήταν τα εγκάρδια λόγια με τα οποία υποδέχθηκε στον τερματισμό του Καλλιμάρμαρου Σταδίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, τον πρώτο νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για το 2024, Χαράλαμπο Πιτσώλη.
Εξέφρασε μάλιστα τον σεβασμό του για τον σπουδαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο του ΓΑΣ Ιλισός, ο οποίος σημειωτέων, είχε αναδειχθεί νικητής και το 2022.
Ο Περιφερειάρχης που σημειωτέον είχε και τα γενέθλιά του χθες, αφού του απένειμε το μετάλλιο, το κύπελλο και το σχετικό δίπλωμα, φωτογραφήθηκε μαζί του και με λόγια θαυμασμού αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων επιτυχιών για την ελληνική αθλητική κοινότητα, υπογραμμίζοντας πως η προσπάθεια του Πιτσώλη αποτελεί ως έμπνευση για όλους.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.