Μενού
λουνα παρκ
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με απαράδεκτες δηλώσεις τοποθετήθηκε η διαβόητη πλέον «βασίλισσα» των λούνα παρκ, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης όπου σκοτώθηκε η 13χρονη στον Αλμυρό Βόλου το 2019, σχετικά με το τραγικό περιστατικό.

Μιλώντας στο Live News, του MEGA, η ιδιοκτήτρια στην ουσία υπαινίχθηκε πως το φταίξιμο για τον θάνατο του κοριτσιού πέφτει...στην ίδια την ανήλικη, λέγοντας ότι μπορεί να έβγαζε σέλφι και να σηκώθηκε την ώρα που λειτουργούσε το παιχνίδι.

«Αναρωτήθηκε κανείς πώς χάθηκε το κοριτσάκι; Αν το παιδί σηκώθηκε επάνω και έβγαλε σέλφι. Αυτό το κοριτσάκι ήταν κόρη ενός οδηγού μου που περιστασιακά ερχόταν και ήταν όλο με ελευθέρας, τζάμπα», είπε.

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: «Όταν έρχεται η μάνα το κλείνουμε»

«Εγώ με τον κ.. στο Πευκοχώρι που έγινε το ατύχημα αυτό, έχω 10 χρόνια άσχημα προηγούμενα. Εμένα μου έκλεψε 2 μηχανήματα...μου έκαψε μηχάνημα. Η ζήλια γίνεται μίσος και το μίσος δεν ξέρει που μπορεί να...», ανέφερε για τη φημολογούμενη συνεργασία της με τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Ισχυρίστηκε ακόμα πως έχει μετέλθει πολλών δικαστικών διαμαχών με τον εν λόγω, λέγοντας πως έχει φτάσει να την απειλήσει.

Για το αδικοχαμένο κοριτσάκι συνέχισε με προκλητικές δηλώσεις, λέγοντας:

«Ανέβαινε όλη την ημέρα και τα απογεύματα στο "χαλί", και το "χαλί" αυτό ήταν καινούργιο. Όχι σκουριασμένο και αυτά, εμείς το τιμούμε. Εμείς, όταν έρχεται η μάνα, γιατί έχει κάνει εικονοστάσι εδώ, εμείς σταματάμε, κλείνουμε», είπε, ισχυριζόμενη πως σέβεται τον πόνο της μητέρας της μικρής.

Στη συνέχεια σχολίασε πως «μια μάνα που έχασε το παιδί της δεν πάει στην τηλεόραση, κλαίει τον πόνο της. Στην τηλεόραση πάει για εντυπώσεις, για να πάρει όσα παραπάνω χρήματα μπορεί».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...