Μενού
iera odos
Ιερά Οδός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σύγκρουση επιβατικού οχήματος με τρένο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ιερά Οδό. Το ατύχημα του Ι.Χ. με την αμαξοστοιχία 1325 φέρεται να σημειώθηκε, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, όταν το όχημα παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωσης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και ασθενοφόρο, τα οποία σπεύδουν στην περιοχή, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για πιθανές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Η αμαξοστοιχία κινούνταν προς τον Πειραιά και το ατύχημα, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, σημειώθηκε στις 18:35 το απόγευμα.

Η ενημέρωση της Hellenic Train

Η Hellenic Train με ενημέρωση στο Twitter για το περιστατικό αναφέρει: «Επιβατικό όχημα παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής με την Ιερά Οδό και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1325. Έχει ειδοποιηθεί αστυνομία και ασθενοφόρο.

Πιθανές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA