Μενού
ierapetra
Βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του Γερμανού στην Ιεράπετρα. | Mega/Glomex
  • Α-
  • Α+

Κατά την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 65χρονος Γερμανός που βρέθηκε νεκρός στην Ιεράπετρα δολοφονήθηκε.

Μάλιστα, η παραπάνω διαπίστωση έγινε δύο ημέρες μετά την κηδεία.

Σύμφωνα με το Mega, μετά την εκταφή, τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν ότι δυο χτυπήματα στο κεφάλι στοίχισαν τη ζωή στον 65χρονο Γερμανό.

Η εκπομπή Live News μάλιστα έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα

Ο 65χρονος του άνοιξε και ο άνδρας εισήλθε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια χαιρετήθηκαν με οικειότητα και με τρόπο που δείχνει ότι γνωρίζονταν.

Ιεράπετρα: Έκρυβε το πρόσωπό του

Ο άνδρας φαίνεται πως έλαβε μέτρα προστασίας, καθώς βρέθηκε με την πλάτη στην κάμερα, φορούσε γάντια και έκρυβε το πρόσωπό του.

Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά, ενώ σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του ο Γερμανός.

Να σημειωθεί ότι ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Στις 7Απριλίου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε εξαιτίας σοβαρής ασθένειας, που τον ταλαιπωρούσε για καιρό.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την οικιακή βοηθό, σύμφωνα με το Mega.

Η 35χρονη κοπέλα που πρόσεχε τον 65χρονο Γερμανό ήταν αυτή που αποκάλυψε το τι συμβαίνει. Είχε υποψίες 3 μέρες μετά τον θάνατό του και για αυτό ζήτησε από το γείτονα το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού.

Η κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στην είσοδο του σπιτιού του θύματος στην Ιεράπετρα φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πορεία των ερευνών.

Ιεράπετρα: Οι μαρτυρίες

Το θύμα που είχε μετακομίσει στην Ιεράπετρα το περασμένο καλοκαίρι και φέρεται να είχε πουλήσει ένα ακίνητο στη Γερμανία. Πολλοί στην Ιεράπετρα, επαναλαμβάνουν, σύμφωνα με το Mega, ότι ο 65χρονος είχε δανείσει χρήματα σε φιλικά του πρόσωπα.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως είναι αθώος και ότι εκείνο το βράδυ ούτε είδε, ούτε μίλησε με τον 65χρονο, γεγονός που διαψεύδεται από τις κάμερες στο σπίτι.

Να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον ανακριτή που καλείται να αποφασίσει για την τύχη του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA