Ένα νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/10) αυτή τη φορά στο 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν μαθητή της Α’ Λυκείου, ο οποίος έφερε τραύματα στο χέρι και στο κεφάλι, και τον μετέφερε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.
Το περιστατικό φέρεται να προκλήθηκε έπειτα από συμπλοκή του μαθητή με δύο συμμαθητές του, ενώ η διεύθυνση του σχολείου και οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί και διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.