Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας.
Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 31χρονος και είχε συνεπιβάτη έναν 34χρονο , εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη.
Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο τραυματισμός του συνεπιβάτη, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.
Οι αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.