Μενού
vroxi
Βροχή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους σε Αχαΐα, περιοχές της Πελοποννήσου, Ζάκυνθο, Ιθάκη και Κεφαλονιά, καθώς η κακοκαιρία Elias πλήττει την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας προβλήματα ήδη από χθες.

Λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης οι κάτοικοι στην Αχαΐα και άλλες περιοχές έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται το επόμενο 24ωρο στην περιοχή.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Ενεργοποίηση 112. Περιοχές Πελοποννήσου. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/09/2023 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ενεργοποίηση 112 και σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο

Επιπλέον, sms από το 112 στάλθηκε και σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο, όπου και εκεί αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Στο sms αναφέρεται:

«Ενεργοποίηση 112. Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες της 26/9 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Παράλληλα, μήνυμα του 112 πήραν και οι Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Μαγνησία.

https://www.sportdog.gr/category/podosfairo/article/788049/ksespasan-oi-panathhna-koi-epithesh-se-alafoyzo-meta-thn-htta-apo-thn-aekksespasan-oi-panathhna-koi-epithesh-se-alafoyzo-meta-thn-htta-apo-thn-aek?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR05BA-ndNM-BedLGOOiQOdW42x8wJA3BTJzRALrWNt40TahjVd70m3Y8xU#Echobox=1695732230

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA