Μενού
ileia.jpg
Έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην Ηλεία. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό άνδρα που αγνοείται στο Πλουτοχώρι Ηλείας. Πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας (15/01) και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με την σύντροφό του, παρασύρθηκαν από ορμητικό χείμαρρο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτη η 38χρονη εντοπίστηκε νεκρή και ως εκ τούτου το βάρος των σωστικών συνεργείων πέφτει στον αγνοούμενο άνδρα, που ακόμα δεν έχει καταστεί δυνατό να βρεθεί.

Με τον θάνατο της γυναίκας είναι σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και βυθίστηκε στη θλίψη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε.

Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που έκαναν δύτες της ΕΜΑΚ και ενώ το όχημα ήταν στο νερό δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά την τύχη του 45χρονου.

Ηλεία: Τι συνέβη

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι είχε σταματήσει πριν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Τα ορμητικά νερά από το φουσκωμένο ποτάμι το παρέσυραν και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα κύμα όμως έσπασε το κράσπεδο και έριξε το αυτοκίνητο στο νερό.

Κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν με αγωνία τα όσα συνέβαιναν ενώ συνέχιζαν να βλέπουν τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται μέσα στον χείμαρρο χείμαρρο.

Όπως είπαν στο ilialive.gr ήταν αδύνατο να βοηθήσουν, καθώς τα ορμητικά νερά διέλυαν τα πάντα στο διάβα τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA