Μενού
Έρευνες για τον 45χρονο οδηγό στην Ηλεία
Έρευνες για τον 45χρονο οδηγό στην Ηλεία | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ανασύρθηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Πέμπτης (29/02) η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στην κοίτη του ποταμού Αλφειού στην Ηλεία. 

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες σήμανε συναγερμός στην Ηλεία, μετά τον εντοπισμό πτώματος στο φράγμα του Φλόκα.

Σύμφωνα με το patrisnews, η σορός εντοπίστηκε μέσα σε ρέμα με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, να μην μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα

Όπως σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ, στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών. Στο φράγμα βρέθηκαν και αστυνομικοί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ίσως πρόκειται για τον αγνοούμενο οδηγό ταξί από το Πλουτοχώρι, κάτι το οποίο θα ερευνηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Η τελευταία ενημέρωση των αρχών ανέφερε ότι στην επιχείρηση ανάσυρσης σορού από την κοίτη του ποταμού Αλφειού, συμμετείχαν 23 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ομάδα με Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών και δύτες της 6ης ΕΜΑΚ.

Ποιος είναι όμως ο αγνοούμενος, ο οποίος θα εξεταστεί αν είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε σήμερα;

Ηλεία: Τραγωδία με παράσυρση από χείμαρρο

O αγνοούμενος οδηγός στην Ηλεία, παρασύρθηκε στις αρχές Ιανουαρίου από τα ορμητικά νερά χειμάρρου την ώρα που επιχειρούσε να περάσει γεφύρι στην περιοχή Πλουτοχώρι.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα αποδείχθηκαν άκαρπες, καθώς οι Αρχές δεν είχαν εντοπίσει κανένα ίχνος του.

Η 41χρονη σύντροφός του βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA