Μενού
ileia.jpg
Έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην Ηλεία. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Άφαντος παραμένει, για τέταρτη ημέρα, ο αγνοούμενος οδηγός στην Ηλεία, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου την ώρα που επιχειρούσε να περάσει γεφύρι στην περιοχή Πλουτοχώρι.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του άνδρα παραμένει σε εξέλιξη, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος του και με το πέρασμα των ημερών λιγοστεύουν οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 41χρονη σύντροφό του, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (16/1) εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους.

Η αδελφή της γυναίκας, μιλώντας στο Star, εμφανίστηκε συντετριμμένη από την απώλεια. 

Αναφερόμενη στις πρώτες ώρες της εξαφάνισης του ζεύγους, σημείωσε πως ενημερώθηκε - μέσω διαδικτύου - ότι αγνοούνταν δύο άτομα και άρχισε να ψάχνει την αδελφή της. 

«Η ενημέρωση που είχα ήταν ότι ένα ζευγάρι είναι αγνοούμενο, όταν το έμαθα έψαξα την αδελφή μου» είπε, ειδικότερα.

Το επόμενο πρωί και ενώ πήγαινε στη δουλειά της έμαθε για το τραγικό τέλος της 41χρονης. «Το πρωί, για ένα λεπτό που κοίταξα το κινητό μου – είπα ότι μέχρι να μάθω θα σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά – το είδα».

«Μέσω του διαδικτύου το έμαθα και μετά με πήρε ο άνδρας μου, και σε αυτόν το είπαν μέσω διαδικτύου» συνέχισε. 

Αναφερόμενη στον 45χρονο, έκανε λόγο για ένα «έμπειρο οδηγό» και προσέθεσε: «Δεν μπορεί επειδή βρέχει να πνιγόμαστε. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε;». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA