Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας ο 22χρονος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά 66χρονη σε χωριό στη Νότια Ηλεία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την προανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, προέκυψε ότι, όπως κατήγγειλε και το ίδιο το θύμα, η πράξη του βιασμού τελέστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Αυγούστου, την ώρα που η 66χρονη γυναίκα, η οποία είχε έρθει για διακοπές στην περιοχή, βρισκόταν στην οικία της και κοιμόταν.
Διαβάστε επίσης: Ηλεία: Συνελήφθη 22χρονος για βιασμό 66χρονης
Τότε, ο 22χρονος μπήκε στο από ένα ανοικτό παράθυρο και την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν και αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του κατηγορούμενου, ο νεαρός προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται.
Όπως κατήγγειλε η 66χρονη την απείλησε με ένα αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να μη φωνάξει και να μην αντισταθεί.
- Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Στην Αγία Σκέπη μπήκε η φωτιά – Νέο 112 για εκκενώσεις περιοχών
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.