Μενού
Κάμερες στην Ηλιούπολη
Τηλεοπτικές κάμερες στο σημείο που βρέθηκαν νεκροί η 63χρονη και ο γιος της | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης της καραμπίνας, που έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, αλλά και της ανάλυσης του δείγματος το οποίο ελήφθη από τα χέρια του 36χρονου στην Ηλιούπολη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ίχνη πυρίτιδας, βρίσκονται οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 36χρονου στην Ηλιούπολη, θα επιβεβαιώσει πως πρόκειται περί οικογενειακής τραγωδίας, την ώρα που η ΕΛΑΣ εξετάζει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (12/4) πήγε στο σπίτι στην Ηλιούπολη ξαδέρφη της 63χρονης μητέρας, για να πάρει τη γιαγιά της οικογένειας, και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας πως η έρευνα δεν έχει κλείσει, ότι μπορεί να «πιθανότατα να μιλάμε για ληστεία ή και για ατύχημα».

Ηλιούπολη: Τι είπε ξαδέρφη της 63χρονης

Είπε χαρακτηριστικά πως ο «36χρονος ανιψιός της μπορεί να καθάριζε την καραμπίνα του πατέρα του, πράγμα που έκανε συχνά, να σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε».

Παράλληλα, τόνισε πως το σπίτι ήταν ανάστατο, ούσα παρούσα στο σημείο όταν το άνοιξαν –με τη βοήθεια κλειδαρά– αστυνομικοί, και ανέφερε ακόμη ότι ο 36χρονος υπεραγαπούσε τη μητέρα του και δεν είχε κανένα λόγο να της αφαιρέσει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, συγγενείς της 63χρονης συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις στις Αρχές προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου μητέρας και γιου. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και συνεχίζουν την έρευνα, ενώ θεωρούν πως ο γιος ήταν αυτός που δολοφόνησε τη μητέρα του, πιθανότατα σε κάποιο καβγά.

Ηλιούπολη: Μαρτυρία για μαυροφορεμένο

Για την υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία ή αν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο.

Το Star, ωστόσο, μετέδωσε μια πληροφορία, που ενδέχεται να αποδειχθεί κομβική: Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν το φονικό, την περασμένη Πέμπτη ή Παρασκευή, οι γείτονες είδαν στην ταράτσα του σπιτιού έναν άνδρα ηλικίας κάτω των 40, μαυροφορεμένο, να περιφέρεται με ένα σακίδιο στην πλάτη.

 Κατά τις ίδιες πηγές, η παρουσία του τους κίνησε την περιέργεια και η συγκεκριμένη μαρτυρία δεν περνά απαρατήρητη από την ασφάλεια, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν συλλέξει τα κομμάτια του παζλ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι μπορεί να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει στοιχεία για το έγκλημα ή να είναι και ο ίδιος ο 36χρονος.

Πάντως, σύμφωνα με το Mega οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA