Μενού
odontiatros
Οδοντίατρος. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας οδοντοτεχνίτης συνελήφθη στην Ηλιούπολη σύμφωνα με το Mega, καθώς δήλωνε οδοντίατρος, διατηρούσε ιατρείο και έκανε επεμβάσεις χωρίς να έχει καμία απολύτως γνώση της επιστήμης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ, δήλωνε οδοντίατρος αλλά ήταν οδοντοτεχνίτης. Μάλιστα, έκανε σφραγίσματα και τοποθετούσε στους ασθενείς γέφυρες και εμφυτεύματα.

Ο 50χρονος δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οδοντιάτρου, λειτουργούσε όμως παράνομα το ιατρείο του στην Ηλιούπολη, όπου υποδεχόταν ασθενείς για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ο 59χρονος Αλέξιος Παπαδόπουλος που μίλησε στο Mega είναι ένα από τα θύματα του ψευτογιατρού και το άτομο που τον κατήγγειλε αρχικά στον Οδοντιατρικό Σύλλογο και στη συνέχεια στην αστυνομία. Ο 50χρονος του είχε τοποθετήσει λάθος θήκη στα δόντια με αποτέλσμα να δημιουργηθούν επιπλοκές που θα μπορούσαν να είχαν θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.

«Ατζαμής»

«Φαινόταν ατζαμής. Του έφυγε 8 φορές από τα χέρια, κάποιες φορές έπεφτε κάτω, άλλες πάνω μου. Το βίαζε να μπει, του έλεγα πονάω πολύ και μου έλεγε “μια χαρά παίρνω την ευθύνη”. Μετά από λίγο έσπασε το δόντι, δημιουργήθηκαν κύστες από κάτω 10 και 15 χιλιοστών που είχαν φάει το οστό της γνάθου, πράγμα που σήμαινε ότι χρειαζόταν μεταμόσχευση οστού», δήλωσε ο ασθενής.

Ο 59χρονος, που είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έκλεισε εκ νέου ραντεβού χθες το πρωί. Μαζί του είχε και έναν εκπρόσωπο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο ιατρείο στην οδό Λασκάρεως και του πέρασαν χειροπέδες.

Μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA