Μενού
Κομμωτήριο
Στιγμιότυπο από κομμωτήριο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε δύο κρατικά νοσοκομεία και ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, προτού «φύγει» από τη ζωή, διακομίστηκε η 57χρονη κομμώτρια στην Πάτρα η οποία πέθανε λίγες ημέρες μετά την επέμβαση λιποαναρρόφησης που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το Mega, η 57χρονη κομμώτρια στην Πάτρα, που εμφάνισε σπάνιο σύμπτωμα μετά την αισθητική επέμβαση, υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος στο δημόσιο νοσοκομείο, όπου της βρήκαν πολύ υψηλούς τους δείκτες των λευκών αιμοσφαιρίων.

Η ίδια στη συνέχεια κάλεσε τον ιδιώτη γιατρό της, ενημερώνοντας τον σχετικά για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο οποίος με τη σειρά του της ζήτησε να έρθει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου εργαζόταν. Ο ειδικός την εξέτασε, φέρεται να της είπε πως «είσαι μία χαρά και έχεις ανέβει ένα "σκαλοπάτι πόνου", δηλαδή δεν πονάς πολύ και νομίζεις πως πονάς», και όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε ημιθανής στο τρίτο νοσοκομείο, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα για να σωθεί.

Πάτρα: Το χειρουργείο που έκανε η 57χρονη

Οι ίδιες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού για τον θάνατο της 57χρονης στην Πάτρα, υποβλήθηκε σε μία εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης, που ονομάζεται vazer lipo.

Την ίδια ώρα, τα συγγενικά πρόσωπα αναφέρουν ότι για αυτόν τον λόγο ανέβηκε από την Αθήνα στην Πάτρα, προκειμένου δηλαδή να σμιλεύσει την περιοχή των γλουτών.

Η συγκεκριμένη μέθοδος θεωρείται από τις λιγότερο επεμβατικές, γιατί έχει λιγότερες τομές και γίνονται όλα με χρήση υπερήχων. Μάλιστα, αυτή η επέμβαση είναι σχετικά ανώδυνη.

Κατά τη διάρκειά της, διασπάται το λιπικό τείχος με θερμική ενέργεια που μπορεί να φτάσει τους 80 βαθμούς Κέλσιου. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, τις λιγότερο επεμβατικές, δεν υπάρχει μηδενικό ρίσκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA