Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στις φοιτητικές εστίες στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί μία φοιτήτρια στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr που επικαλείται την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο 3ου ορόφου στις Β φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα υδροφόρα οχήματα του 1ου Πυροσβεστικού Σώματος Ιωαννίνων και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι φοιτητές απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησε.
Μία φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα. Στο ανωτέρω συμβάν βρέθηκαν ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής, αντιπύραρχος Πάνος Χρήστος, ο διοικητής ΠΕΠΥΔ Ηπείρου, αντιπύραρχος Τσιώπος Κωνσταντίνος, και ο συντονιστής Υποστράτηγος, Μπόκας Χριστόφορος .
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Χασάπης του Ροστόφ: Ο «Κόκκινος αντεροβγάλτης» που σκόρπισε θάνατο στη Σοβιετική Ένωση
- «Πέντε μισθούς»: Τα αστρονομικά χρήματα που κέρδιζαν οι μουσικοί σε πανηγύρια του '50
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.