Ξεκινά σήμερα (27/1) , μετά από αναβολή, η δίκη του καρδιοχειρουργού από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο οποίος πιάστηκε με «φακελάκι», που ζήτησε από ασθενή που μόλις είχε χειρουργηθεί στην καρδιά.
Υπενθυμίζεται ότι, η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία συζύγου ασθενούς, τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο γιατρός είχε συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο σύζυγός της, o γιατρός την πλησίασε με το πρόσχημα της ενημέρωσης για την πορεία υγείας του δικού της ανθρώπου και της ζήτησε, σύμφωνα με την καταγγελία της, 5.000 ευρώ, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης και αποθεραπείας μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Η δίκη, όπως επισημαίνει και η ΕΡΤ, έχει πάρει, μέχρι στιγμής, δύο αναβολές ενώ ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι η καταγγέλλουσα του έδωσε χρήματα χωρίς αυτός να τα ζητήσει. Ο καρδιοχειρουργός είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για παρόμοιο αδίκημα και έχει ασκήσει έφεση.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.