Περιστατικό βίας με θύμα και θύτη δύο μαθητές, έναν 16χρονο και έναν 18χρονο πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με τον δεύτερο να γρονθοκοπά τον πρώτο για μία ασήμαντη αφορμή.
Το γεγονός στο Ηράκλειο έλαβε χώρα εντός σχολείου, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, και ο 18χρονος φέρεται να χτύπησε τον μικρότερο μαθητή για... ένα «στραβοκοίταγμα» με τη διεύθυνση του ιδρύματος να ενημερώνεται άμεσα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 16χρονος μαθητής δέχτηκε μπουνιές στο πρόσωπο από τον 18χρονο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να νοσηλευτεί, για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Παναγόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τα αδήλωτα εισοδήματα - «Μακάρι να είχα 3 εκ. ευρώ»
- Συγκλονίζει η Ηλιάδη για την κακοποίηση από τον Λαζαρίδη: «Φοβόμουν για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου»
- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει κι αυτός ζήτησε 1.000€ για συνέντευξη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.