Μενού
Αστυνομία
Επιχείρηση της αστυνομίας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ομάδα 20 ανηλίκων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε, άγρια, δύο 17χρονους στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους 12 εκ των δραστών, ενώ ο πατέρας θύματος καταγγέλλει πως «θα σκότωναν» το παιδί του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου, όταν οι δύο 17χρονοι κι άλλο ένα άτομο, είχαν διαπληκτισμό με ορισμένους από τους ανηλίκους. Στη συνέχεια και ενώ μετέβησαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην περιοχή, δέχθηκαν την επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Οι δράστες τους χτύπησαν, με ιδιαίτερη αγριότητα, στο σώμα και το κεφάλι, ενώ αφαίρεσαν από τον έναν το τσαντάκι του, στο οποίο είχε 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. 

Ο πατέρας του ενός 17χρονου, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην κακοποίηση του εφήβου. «Θα σκότωναν το παιδί μου εάν συνέχιζαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου είναι άσχημα χτυπημένο στο κεφάλι, στο πρόσωπο και το σώμα. Έχει κατάγματα στο πρόσωπο και στο μάτι του έχει ακόμα βαρύ αιμάτωμα».

Όταν οι δράστες έκλεψαν το τσαντάκι, «ένας φώναξε "το πήρα, πάμε να φύγουμε"» είπε ο πατέρας, συμπληρώνοντας πως ο γιος του δέχθηκε ομαδική επίθεση. «Τον χτυπούσαν όλοι μαζί, μπουνιές και κλωτσιές. Τον είχα βάλει κάτω, του πατούσαν το κεφάλι». 

Συνεχίζοντας, ο πατέρας ανέφερε πως ο γιος του αδυνατεί να επιστρέψει στα μαθήματά του, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, και δεν μπορεί να προετοιμαστεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ο γιος μου καταστράφηκε. Αντί να προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες, είναι σπίτι χτυπημένος και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει μάθημα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους φόβους που έχουν προκληθεί σε όλη την οικογένεια, ως αποτέλεσμα του περιστατικού. «Βγαίνουμε από το σπίτι και κοιτάμε πίσω μας, μήπως υπάρχει κάποιος και μας κάνει κακό». 

Σε βάρος των 12 ατόμων που ταυτοποιήθηκαν σχηματίστηκε φάκελος για σωματική βλάβη από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA