Τουρίστες πίνουν μέχρι... τελικής πτώσης στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης. Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να ζητούν ιατρική βοήθεια.
Οι τουρίστες που διασκεδάζουν σε μπαρ καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με συνέπεια να χρειαστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες πάλι να σπεύδουν σε τουριστικές περιοχές με τα περιστατικά μέθης να έχουν ξεκινήσει για τα καλά.
Μάλιστα τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ζητήθηκαν 10 ασθενοφόρα από συγκεκριμένη περιοχή της Χερσονήσου προκειμένου να παραλάβουν τουρίστες υπό την επήρεια αλκοόλ!
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.