Μενού
Σκάφος Λιμενικού
Επιχείρηση του Λιμενικού σε ελληνικές ακτές | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σορό, που σύμφωνα με το neakriti.gr επέπλεε για αρκετούς μήνες στη θάλασσα, εντόπισαν την περασμένη Δευτέρα (15/4) σε θαλάσσια περιοχή του Καρτερού στο Ηράκλειο, στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Η σορός στο Ηράκλειο, όπως διευκρινίζεται, εντοπίστηκε κάτω από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από έναν ψαρά, ο οποίος ενημέρωσε το Λιμεναρχείο.

Κλιμάκιο του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο, όπου διαπίστωσε πως το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και φαίνεται να επέπλεε στο νερό για παραπάνω από έναν μήνα.

Ηράκλειο: Τι δείχνουν οι τελευταίες έρευνες για την ταυτότητα

Όσον αφορά την ταυτότητα της σορού στο Ηράκλειο, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες έκλιναν στο σενάριο πως πρόκειται για γυναίκα, μετά από ενδελεχείς έλεγχους διαπιστώθηκε πως μάλλον είναι άνδρας.

Στο πλαίσιο επιχείρησης που στήθηκε, οι άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν το πτώμα από τη θαλάσσια περιοχή, με γραφείο τελετών να παραλαμβάνει τη σορό, στην προβλήτα 3 του λιμανιού. Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή, με τις έρευνες για την ταυτοποίηση του πτώματος να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA