Σε καταγγελία αστυνομικής βίας προχώρησε γυναίκα δικηγόρος στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, βρέθηκε στο τμήμα για να υποστηρίξει συγγενικό της πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για οικοδομική παράβαση.
Όταν ζήτησε να συναντηθεί με τον διοικητή του τμήματος, ο αστυνομικός υπηρεσίας την απώθησε και άσκησε σωματική βία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.
Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση ενώ σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, τού ανέφερε ότι είναι ακόμα συγκλονισμένη.
Από την πλευρά της αστυνομίας, πηγές από το τμήμα διαρρέουν ότι το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ.
Στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Νίκος Καραγιάννης, αλλά και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος έκανε λόγο για «απλό βελούδινο περιστατικό που συμβαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.