Μενού
gynaika-plastis
Η γυναίκα με τον πλάστη διώχνει τον ληστή | Facebook
  • Α-
  • Α+

Άμεσα αντανακλαστικά και γενναιότητα επέδειξε γυναίκα που διαθέτει μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο, καθώς έδιωξε με... πλάστη έναν ληστή που κρατούσε ματσέτα και επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα όχι μόνο δεν τρόμαξε μπροστά στη θέα της ματσέτας, αλλά απάντησε με τη χρήση…πλάστη, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της γυναίκας, συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Τετάρτης και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο δράστης να εισβάλει στο μίνι μάρκετ, έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με κράνος και κρατώντας στο χέρι την ματσέτα. Η γυναίκα ατρόμητη τον αποτρέπει με τη ματσέτα και ενεργοποιεί τον συναγερμό, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή σε άτακτη υποχώρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιο της γυναίκας, η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που με όπλο τον πλάστη η μητέρα του αντιμετώπισε με επιτυχία ληστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA