Δύο άνδρες συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής (11/02) στην Κρήτη κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.
Κρήτη: Οι έρευνες της ΕΛΑΣ
Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν έρευνες στον χώρο της εκδήλωσης, αλλά και σε σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροδοτημένα φυσίγγια, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν οι δύο άνδρες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να διηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.