Ένα παιδάκι μόλις 8 ετών μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου καθώς τραυματίστηκε όταν το χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο Δάσος του Ρούβα όταν ο καθρέφτης διερχόμενου αυτοκινήτου χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ ο οδηγός το εγκατέλειψε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.