Μενού
Νοσοκομείο Παίδων
Το Νοσοκομείο Παίδων | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο συνεχίζει να νοσηλεύεται η 17χρονη στο Ηράκλειο, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς.

Πληροφορίες του cretapost.gr διευκρινίζουν πως η 17χρονη μαθήτρια στο Ηράκλειο ήταν αλλεργική στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ σήμερα την ώρα που έτρωγε πρωινό στο ξενοδοχείο, κατανάλωσε ποσότητα βουτύρου.

Άμεσα εμφάνισε αλλεργική αντίδραση και έβγαλε την ένεση αδρεναλίνης που κρατούσε πάντα μαζί της και την έκανε στον εαυτό της. Την ίδια ώρα, οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τους διασώστες να μεταφέρουν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο την 17χρονη.

Ηράκλειο: Έπαθε ανακοπή η 17χρονη

Το αλλεργικό σοκ που υπέστη η 17χρονη στο Ηράκλειο τής προκάλεσε ανακοπή, παρά την ένεση αδρεναλίνης που είχε η ίδια χορηγήσει στον εαυτό της.

Οι γιατροί μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν με πολλές προσπάθειες να την επαναφέρουν στην ζωή. Άμεσα η μαθήτρια διασωληνώθηκε και οδηγήθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για όλα όσα έγιναν έχουν ήδη ενημερωθεί και οι γονείς της ανήλικης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA