Μία νέα επίθεση καταγράφηκε στο Ηράκλειο, όπου ένας μαθητής της Β' Γυμνασίου επιτέθηκε στον διευθυντή του σχολείου του, επειδή ο εκπαιδευτικός ενημέρωσε τους γονείς του πως συμμετείχε σε κατάληψη.
Σύμφωνα με το cretalive, ο μαθητής έμαθε ότι ο διευθυντής είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τους γονείς του, πως ήταν ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην κατάληψη του γυμνασίου.
Έτσι, όπως υποστηρίζει ο εκπαιδευτικός, σήμερα το πρωί (27/9) ο νεαρός του είχε στήσει «καρτέρι» έξω από το σχολείο, και με το που ο διευθυντής βγήκε από το ΙΧ του, τον πλησίαζε και άρχισε να του ζητά εξηγήσεις.
Ο μαθητής γρονθοκόπησε μάλιστα τον καθηγητή, ρίχνοντάς τον στο πεζοδρόμιο, ενώ χρειάστηκε να φτάσει το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.