Σώα με ελαφρά εγκαύματα κατέληξε ευτυχώς γυναίκα στο Ηράκλειο, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της σήμερα Δευτέρα (21/10), νοσηλευόμενη αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά στο διαμέρισμα ξεκίνησε από τον απορροφητήρα της κουζίνας, ενώ η γυναίκα μαγείρευε προκαλώντας ζημιές στον χώρο και ελαφρά εγκαύματα στα άνω άκρα της.
Η εν λόγω κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική, που έσπευσε και με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, κατασβήνοντας γρήγορα τη φωτιά. Η τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.