Μενού
Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο
Η στιγμή της μεταφοράς του γυναικοκτόνου στα δικαστήρια | EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου απολογείται, μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος 39χρονος για τη γυναικοκτονία στο Ηράκλειο, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να ισχυρίστηκε πως «με μία σφαίρα χάθηκαν δύο ζωές, της 29χρονης και της δικής μου».

Όπως διευκρινίζει το Cretalive, ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στο Ηράκλειο επιμένει στην εκδοχή του ατυχήματος, υποστηρίζοντας ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όσο «πείραζε τη φίλη του, η οποία δυσφορούσε βλέποντας το πιστόλι σε κοινή θέα».

Όπως είπε ο ίδιος για το αποτρόπαιο περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή (16/2), το πρωί καθόντουσαν χαλαρά στο σαλόνι, έπιναν ποτό και κουβέντιαζαν, όταν η 29χρονη είδε το πιστόλι και δυσφόρησε.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος

«Δεν το ήθελε μέσα στο σπίτι και δεν ήθελε να το βλέπει μπροστά της. Του ζήτησε να το εξαφανίσει  από τα μάτια της« είχε πει, μεταξύ άλλων, ωστόσο σημαδεύοντάς την, τη σκότωσε..

Ο ισχυρισμός που προβάλλει από την πρώτη στιγμή, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ πήγε να κάνει ένα αστείο, πιστεύοντας ότι είχε ασφάλεια. Όταν συνειδητοποίησε ότι την πυροβόλησε, τα έχασε. Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κάνει διαδοχικές κλήσεις στο ΕΚΑΒ και στην συνέχεια κάλεσε στο «100».

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Τα δύο τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ

Ο γυναικοκτόνος στο Ηράκλειο κάλεσε δύο φορές το ΕΚΑΒ μετά τη δολοφονία της συντρόφου του. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο τηλεφώνημα, ο δράστης φέρεται να είπε στον υπάλληλο του ΕΚΑΒ: «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη».

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

 

Ο δράστης τότε, φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε». Ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε και ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι «είναι νεκρή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA