Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν σε χέρι και πόδι, ενώ το τρίτο κορίτσι ανέφερε βούισμα στα αφτιά όταν άγνωστοι φέρονται να πέταξαν δυναμιτάκι σε Λύκειο στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ένα κορίτσι φέρεται να έχει χτυπήσει ελαφρά στο χέρι, ένα δεύτερο φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πόδι, ενώ το τρίτο κορίτσι αναφέρει βούισμα στα αφτιά. Μάλιστα, η μία εκ των μαθητριών φέρεται να διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Οι συνθήκες του περιστατικού δεν έχουν ακόμη διευκρινιστει, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.