Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 17χρονος για το αιματηρό περιστατικό μετά από πυροβολισμούς, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ανήλικος που έφτασε το μεσημέρι στα Δικαστήρια Ηρακλείου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Ο 19χρονος που επίσης ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό και σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος, έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.