Μενού
Περιπολικό και ασθενοφόρο σε συμβάν
Περιπολικό και ασθενοφόρο σε συμβάν | Intime
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή που η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο Κρήτης έχει συνταραχθεί με τον άδοξο θάνατο ενός 20μηνου κοριτσιού, που πνίγηκε από το φαγητό του, η αστυνομία στρέφεται πρώτα προς τους γονείς.

Ο 39χρονος πατέρας και η 35χρονη μητέρα συνελήφθησαν, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, με εντολή εισαγγελέα. Η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού.

«Το παιδί έφαγε ένα ολόκληρο κομμάτι από σουβλάκι καλαμάκι συγκεκριμένα και έφραξε τον αεραγωγό του», δήλωσε ο διασώστης της Αμέσου Δράσης που παρέλαβε το παιδί.

Ηράκλειο: Το χρονικό του πνιγμού

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων, το παιδί ξύπνησε και σηκώθηκε από το κρεβάτι του γύρω στις 10:30 το βράδυ, πήρε από το τραπέζι ένα κομμάτι κρέας και προσπαθώντας να το καταναλώσει, πνίγηκε.

Τάχιστα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν ασταμάτητα προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Αφαίρεσαν το φαγητό πυο είχε φράξει το αναπνευστικό του και εφάρμοσαν ΚΑΡΠΑ για πάνω από μία ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. 

Πηγή: Cretalive News

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...