Μενού
astinomia-peripoliko
Περιπολικό | Dimitris Panidis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες της εξηγήσεις, σχετικά με το γιατί άφησε τα οκτώ ανήλικα παιδιά –ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών– μόνα τους στο σπίτι, έδωσε στις αστυνομικές Αρχές η 31χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, η νεαρή είπε στους αστυνομικους, οι οποίοι τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πως έλειψε από το σπίτι της, καθώς πήγε να επισκεφθεί τον πατέρα της ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του νησιού

Το χρονικό

Τα παιδιά εντοπίστηκαν, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, μετά από καταγγελίες που έκαναν οι γείτονες της 31χρονης από την Κύπρο, οι οποίοι θορυβήθηκαν από τα κλάματα και τις φωνές των παιδιών.

Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, το οποίο συνέλαβε τη γυναίκα, έσπευσε επί τόπου διαπίστωσε ότι η μόνη προστασία για τα παιδιά ήταν το 13χρονο αδερφάκι τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των οκτώ παιδιών βρίσκονται και δύο βρέφη τριών μηνών.

Οι Αρχές εξετάζουν, παράλληλα, αν αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και στο παρελθόν. Η 31χρονη , συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ τα παιδιά θα εξεταστούν από ψυχολόγους. Μέχρι νεωτέρας, θα επιμεληθεί της κατάστασης η πρόνοια. Η αστυνομία εντόπισε τα παιδιά στο εν λόγω σπίτι το μεσημέρι της Παρασκευής και έκτοτε έχουν κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.