Μενού
patra kataigida
Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στην Πάτρα | tempo24.news
  • Α-
  • Α+

Στο επίκεντρο έντονων καιρικών φαινομένων βρέθηκε η Πάτρα σήμερα (17/10) καθώς από το μεσημέρι σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύτηκαν από δυνατούς ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Δρόμοι πλημμύρισαν, όπως μεταδίδει το tempo24.news, ενώ πολλοί κάτοικοι έβγαζαν νερά με σκούπες από σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έχουν γίνει τουλάχιστον 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές για την παροχή βοήθειας.

Ακόμη, λόγω των βροχοπτώσεων, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά και συνοικιών, όπως επίσης και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.

Στην περιοχή της Αιγιαλείας έχουν καταγραφεί προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, κοντά στην περιοχή Ελαιώνας, ενώ στην Ναύπακτο υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην οδό Καλυδώνος.

Μεγάλοι όγκοι νερού καταγράφηκαν στο κέντρο της πόλης  και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, ενώ οι Αρχές κλήθηκαν να παρέμβουν σε κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και σε ΚΔΑΠ στην Οδυσσέα Ελύτη.

Σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στην περιοχή Ταραμπούρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA