Ισχυρός σεισμός τώρα καταγράφηκε στη Σητεία της Κρήτης, με τις πρώτες αναφορές από το Γεωδυναμικό Ινστιστούτο να κάνουν λόγο για δόνηση της τάξης των 5,0 Ρίχτερ, η οποία «γεννήθηκε» στις 20:46 ώρα Ελλάδος.
Το εστιακό βάθος του ισχυρού σεισμού στην Κρήτη εντοπίζεται στα 7,8 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του βρίσκεται 31 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ζάκρου, στα ανατολικά του νησιού.
Μάλιστα, πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο πως ο σεισμός έγινε αισθητός στην ανατολική Κρήτη, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν γίνει κλήσεις για βοήθειες, ή να έχουν αναφερθεί ζημιές.

- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- Το Ρεμπελιό των Ποπολάρων – Η λαϊκή εξέγερση εναντίον των αρχόντων στη Ζάκυνθο
- Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γίνεται «Νταντά»: Το προφίλ και το πλάνο για τη νέα σειρά
- Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά τη νύχτα - Ανυπολόγιστες καταστροφές και εκκενώσεις περιοχών
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.