Μενού
Κρύος καιρός
Πολίτης περπατάει σε κρύο καιρό στην Αθήνα | EUROKINISSI / ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  • Α-
  • Α+

Αύριο, Τετάρτη (21/2) αναμένεται να είναι αρκετά κρύος ο καιρός, με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλος –στην πρόγνωσή του– να προσθέτει πως θα είναι η «πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας».

Ειδικότερα, την Τετάρτη ο καιρός θα είναι πολύ βροχερός στην Πελοπόννησο, θα βρέξει στη Στερεά, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά όπως τα Καλάβρυτα και τον Παρνασσό, τελευταίες χιονοπτώσεις για τον μήνα.

Η θερμοκρασία, θα υποχωρήσει λίγο την Τετάρτη φτάνοντας στα κανονικά επίπεδα, ενώ μετά πτώση αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια φτάνοντας πάλι τους 20 βαθμούς την Παρασκευή. Το επόμενο σύστημα με αρκετές μάλιστα βροχές από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα.

Καιρός: Πότε και σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Άστατες καιρικές συνθήκες με σκαμπανεβάσματα αναμένεται να επικρατήσουν αυτήν την εβδομάδα αλλά οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν πάνω από το κανονικό για την εποχή.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Κλέαρχο Μαρουσάκη, σήμερα (20/02), θα δούμε στην Πελοπόννησο και την Μακεδονία βροχές και καταιγίδες.

Την Τετάρτη (21/02) ολοκληρώνει την δράση της η κακοκαιρία με τα πιο έντονα φαινόμενα στα δυτικάκεντρικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα, δηλαδή προς κεντρικό και νότιο Ιόνιο και Πελοπόννησο.

Από την Πέμπτη (22/02) θα υπάρξει μια βελτίωση του καιρού αν και θα παραμείνουν οι άστατες καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι θερμοκρασίες θα είναι λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA