Με αστάθεια συνεχίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, καθώς μπορεί η κακοκαιρία Bora να έφυγε, ωστόσο την Τετάρτη και από τα δυτικά προβλέπονται ξανά βροχές.
Σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, για σήμερα στην κυρίως στην Εύβοια και το νότιο Αιγαίο θα συνεχίζονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες, καθώς το χαμηλό θα κινηθεί ανατολικά της χώρας θα επικρατήσουν βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 15 με 17 στα νότια , 12 με 14 στη βόρεια χώρα.
Την Τετάρτη αναμένονται ξανά βροχές στα δυτικά και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Την Πέμπτη θα βρέξει στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, όπως επίσης και στην Αθήνα από το απόγευμα, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
Την Παρασκευή αναμένονται βροχές πρόσκαιρα στις περισσότερες περιοχές. Όμως και το Σάββατο πρώτα στα δυτικά και μετά και σε άλλες περιοχές ο καιρός θα ξαναδώσει τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.