Κρύος αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, να επισημαίνει στην πρόγνωσή της πως έρχεται βοριάς με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, ο καιρός θα είναι άστατος κατά βάση στο Αιγαίο Πέλαγος με αρκετές καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως σε Εύβοια, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη με λίγα χιόνια στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 14 με 17 βαθμούς.
Καιρός: Τι θα γίνει σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική είναι πιθανές ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.
Η Πέμπτη θα περάσει με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως σε Εύβοια ανατολική Στερεά, Αιγαίο και Κρήτη. Οι βοριάδες έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμη.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.