Μενού
paralia
Παραλία | Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας όπου δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο από άποψη καιρικών φαινομένων.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και το Σαββατοκύριακο.

«Η θερμοκρασία ακόμη δεν έχει ανέβει σημαντικά στη θάλασσα. Οι θερμοκρασίες στη θάλασσα είναι γύρω στους 16 με 17 βαθμούς γύρω από τον νομό Αττικής.

Λίγο πιο αυξημένες είναι οι θερμοκρασίες προς το νότιο - νοτιοανατολικό Αιγαίο και λίγο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία προς το νότιο Αιγαίο», ανέφερε ο μετεωρολόγος και συμπλήρωσε:

«Η εξωτερική θερμοκρασία ευνοεί όσους σκέφτονται να κάνουν τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα. Βέβαια όταν μπαίνουμε στο νερό υπάρχει μία διαφορά θερμοκρασίας, καλό είναι να μην μπαίνουμε με απότομες κινήσεις λόγω της μεγάλης θερμοκρασιακής διαφοράς.

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο βοριάς τις επόμενες ημέρες θα απομακρύνουν και τις τελευταίες ποσότητες αφρικανικής σκόνης που έχουν απομείνει στη χώρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA