Ο καιρός των επόμενων ωρών αναμένεται να σημαδευτεί από άστατα φαινόμενα και πτώση των θερμοκρασιών ανά την ελληνική επικράτεια, με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.
Όπως καταγράφει στους χάρτες υετού το meteo.gr, μία διαταραχή στη μέση και ανώτερη τροπόσφαιρα θα επηρεάσει τη χώρα έως την Κυριακή (1/6), ενισχύοντας την ατμοσφαιρική αστάθεια.
Το κυριότερο χαρακτηριστικό της μεταβολής θα είναι οι βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Καιρός: Η πορεία επιδείνωσης μέχρι την Κυριακή (1/6)
Την Παρασκευή 30/05 τα φαινόμενα αστάθειας αναμένεται να είναι ισχυρά στην Κρήτη το μεσημέρι και απόγευμα ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσουν ύφεση σε όλη τη χώρα.
Νέα ενίσχυση τους θα υπάρξει ωστόσο από τις πρώτες πρωινές έως τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου 31/05.
Την Κυριακή 01/06, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Στους σχετικούς χάρτες παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός που αναμένεται το μεσημέρι και το απόγευμα της Παρασκευής 30/05.


- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.