Μενού
vroxi-athina
Καιρος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ραγδαία θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού την προσεχή Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ανάλυση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ. Όπως τόνισε, η αλλαγή – εξπρές του καιρού θα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές,

Για αύριο Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ο Σάκη Αρναούτογλου σημείωσε ότι θα επικρατήσει λιακάδα, αλλά θα σημειωθούν και πρωινές τοπικές ομίχλες.

«Αραιές συννεφιές θα έχουμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και την ανατολική Κρήτη πριν το μεσημέρι, και στα βόρεια αργότερα μέσα στην ημέρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός μετεωρολόγος.

Επιπλέον, αύριο, Τρίτη, οι άνεμοι θα είναι πολύ εξασθενημένοι, ενώ μάλιστα κατά τόπους θα επικρατήσει άπνοια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και δεν θα ξεπεράσουν τα 2 με 4 μποφόρ. Επίσης, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και αραιές συννεφιές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 24 βαθμούς Κελσίου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA