Με τη μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα να είναι εκτός ελέγχου και να κατευθύνεται προς τα ανατολικά της Σταμάτας, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή θα διατηρηθούν μέχρι και το βράδυ.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος μίλησε στο δελτίο του OPEN τα 7 Μποφόρ θα διατηρηθούν μέχρι τις 22:00 με 23:00 το βράδυ της Κυριακής (11/8) με μικρή υποχώρηση στη συνέχεια.
Τη νύχτα και τα ξημερώματα οι άνεμοι θα πνέουν κοντά στα 5 Μποφόρ, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας (12/8) το μελτέμι θα ενισχυθεί και πάλι, με τους ανέμους στην περιοχή της Αττικής να πνέουν στα 6 με 7 Μποφόρ.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.