Ο Σάκης Αρναούτογλου στο νέο βίντεο για την εξέλιξη του καιρού προειδοποίησε για τις καταιγίδες και τους σφοδρούς ανέμους το Σαββατοκύριακο.
Η κακοκαιρία Bora έφερε έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ, η οποία κάνει λόγο για θυελλώδεις ανέμους, όπως και καταιγίδες και χιόνια που θα επηρεάσουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.
Στην πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, παρουσιάστηκαν χάρτες με την ένταση που θα έχουν τα φαινόμενα από το Σάββατο (30/11) έως και τη Δευτέρα (2/12).
Συγκεκριμένα για την Αττική ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι από το Σάββατο το βράδυ έως την Κυριακή το πρωί θα είναι οι πιο επικίνδυνες ώρες, καθώς οι καταιγίδες αναμένεται να είναι έντονες.
Νέος γύρος βροχών θα υπάρχει στην περιοχή της Αττικής και τη Δευτέρα.
Παράλληλα, προσοχή θα χρειαστεί και η Θεσσαλονίκη λόγω και των σφοδρών ανέμων που θα πνέουν, ενώ τα χιόνια θα εντοπίζονται στα κεντρικά και βόρεια από τα 800 με 1.200 μέτρα.
Δείτε τους χάρτες βροχές και χιονιού για το επόμενο τριήμερο



Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.