Μενού
Βροχή μέσα από τζάμι
Βροχή στην Ελλάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με τοπικές βροχές αλλά ανοιξιάτικες θερμοκρασίες αναμένεται να κυλήσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Την Παρασκευή (22/4) θα πυκνώσουν τα σύννεφα και μια καιρική διαταραχή θα βρεθεί στα βορειοδυτικά και βόρεια της χώρας. Βροχές και μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά οι οποίες θα κοπάσουν αργά το βράδυ. Ο καιρός θα είναι καλός στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Το Σάββατο (23/4) το πρωί θα εκδηλωθούν κάποιες βροχές στην Κρήτη, ωστόσο σε όλη τη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Την Κυριακή (24/3) θα υπάρξουν κάποια σύννεφα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Την 25η Μαρτίου φαίνεται πως ο καιρός θα... αγριέψει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Στις περιοχές της δυτικής και της βορειοδυτικής Ελλάδας ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία και την Αττική υπάρχει μικρή πιθανότητα για βροχές ενώ σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σε γενικές γραμμές ο καιρός την 25η Μαρτίου θα είναι καλός, είπε ο Σάκης Αρναούτογλου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA