Μενού
Καιρός στην Αθήνα
Ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα στο Σύνταγμα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για μια ακόμα ημέρα ο υδράργυρος κινείται σε υψηλά επίπεδα και ο Σάκης Αρναούτογλου - μέσα από ανάρτησή του στο Facebook - ενημέρωσε για το πώς θα κυμανθεί η θερμοκρασία όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

«Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 30 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας! Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου! Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου θέλοντας να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να υπολογίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή του διευκρίνισε ότι «στη Δυτική και Νότια Ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και Κρήτη μακριά από τη θάλασσα υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία.

Στις ορεινότερες περιοχές (π.χ. 500-1000 μέτρα υψόμετρο) 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα. Στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, αλλά με πιο αυξημένη τη σχετική υγρασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA