Ο καιρός, παρόλο που τελειώνει ο Οκτώβρης, έχει περισσότερο ανοιξιάτικα, παρά φθινοπωρινά χαρακτηριστικά, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν αρκετοί πολίτες της Αττικής οι οποίοι πήγαν σήμερα για το πρωινό τους μπάνιο.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε το φωτογραφικό πρακτορείο «Eurokinissi» και ο ΣΚΑΪ, όπου σε Νέα Μάκρη και νότια προάστια αντίστοιχα, πολίτες πήγαν για μπάνιο, αφού η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή.
Φορώντας τα καλοκαιρινά τους ρούχα, έκαναν βόλτα σε παραλίες της Αττικής, ενώ οι πιο τολμηροί, παρόλο που τελειώνει το Φθινόπωρο, έκαναν το μπάνιο τους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.




Ανοιξιάτικος ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα (29/10) στα βόρεια Επτάνησα, τη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό.
Ο μετεωρολόγος του Mega σημείωσε ότι αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.
Όπως τόνισε, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 2-3 μποφόρ στον Θερμαϊκό.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.